SolarPods Systeem

smart power made simple

Thuisbatterijen

Wij werken alleen met gecertificeerde (IEC62619)  lithium-ijzerfosfaat batterijen (LifePo4) met oververhittingsbeveiliging.

Ze voldoen daarmee aan alle veiligheidsnormen en kunnen veilig in huis gebruikt worden. Temperatuur sensoren voorkomen te hoge temperaturen. Onze batterijen zijn ook  voorzien van 16 zekeringen om veilige werking te garanderen. 

Elke Solarpods thuisbatterij wordt geleverd met een BMS (Batterij Management Systeem). Dit is elektronica die de staat van de accucellen bewaakt. Daarmee beheert een BMS ook de kwaliteit en status van het gehele SolarPods systeem.

Onze batterijen hebben als enige een cycli van 10.000.
Dat betekent dat onze batterijen minimaal 10.000 geheel ontladen en geladen kunnen worden zonder dat de prestaties afnemen.
De gemiddelde levensduur van onze thuisbatterij is dan ook 30 jaar.

SolarPods Hybrid inverter with control board klein

Hybride Omvormers​

Het hart van ons systeem. De hybride omvormer is in staat de stroom van jouw zonnepanelen waar nodig direct te gebruiken en waar het kan de SolarPods op te laden. 

In de avond zal het systeem kiezen voor stroom uit de SolarPods en alleen in noodgevallen nog stroom van je energieleverancier vragen.

Zonnepanelen

Wanneer je al panelen hebt liggen, kan ons systeem direct worden aangesloten. Wij kunnen je ook voorzien van het gehele pakket inclusief nieuwe panelen. 

De zonnepanelen van nu zijn efficiënter dan het oudere type en vormen met onze omvormer en SolarPods thuisbatterij een ideale combinatie. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Laten we beginnen met uw project