Lease

I

Lease financiering mooglijk voor zakelijk klanten:

Indien de installatie zakelijk wordt aangeschaft is het mogelijk hiervoor een financiering aan te vragen bij één van onze partners:

Activum Groen Lease www.groen-lease.nl

Activum Groen Lease verlaagt de drempel voor duurzame investeringen door toegang te faciliteren naar krediet, hiermee dragen zij bij aan een versnelling van de energietransitie en dus een groenere samenleving. Zij werken samen met diverse financiers waardoor zij de beste financiering kunnen aanbieden.
De gerealiseerde maandelijkse energie besparingen wegen in de praktijk op tegen de financieringslasten. Daarmee bespaart u als ondernemer direct, zeker met de huidige oplopende energiekosten.

Met een financiële lease kan de ondernemer zelf fiscale voordelen zoals; SDE++, ISDE, EIA en KIA maximaal benutten.

Mogelijkheid duurzame investeringen 100% te financieren zonder cash-out

Huisbank-onafhankelijk, behoud van leencapaciteit

Direct besparen op energierekening

Looptijd tot 10 jaar

Snelle kredietaccepatie

Subsidies ontvangt u zelf, buiten financier om

Snel uw lease-offerte

SolarPods Container Opslag Systeem

Met een SolarPods Container Opslag Systeem kan je meer gebruik maken van zonne -en windenergie.
Dit helpt je om milieuvriendelijker, onafhankelijker en goedkoper te zijn.

Bespaar geld op elektriciteit
Als je zelf duurzame energie opwekt, bijvoorbeeld met zonnepanelen of een windturbine, kan je een deel van je stroom zelf gebruiken. Maar soms schijnt de zon niet of waait de wind niet, en dan heb je ook elektriciteit nodig. Een Container Opslag Systeem kan de extra energie die je normaal aan het elektriciteitsnet terug zou leveren opslaan. Hierdoor hoef je geen dure stroom te kopen als je het nodig hebt.

Versnel de overstap naar duurzame energie
Door energie naar het net te sturen wanneer er veel vraag is en het van het net te halen wanneer er veel aanbod is, kan je helpen om de pieken in de energievoorziening te verminderen. Dit helpt meer mensen in Nederland om duurzame energie te produceren en aan te sluiten op het net.


Beheer je eigen energie
Het elektriciteitsnet wordt steeds drukker, wat betekent dat sommige ondernemers geen extra stroom meer via het net kunnen krijgen. Dit kan het moeilijk maken om in duurzame energie te investeren. Met een Container Opslag Systeem kan je de energie die je produceert bewaren voor je eigen gebruik, zelfs als het net vol is.

Voorkom problemen met het elektriciteitsnet
Hoewel ons elektriciteitsnet betrouwbaar is, kan het soms moeite hebben om alle energie van zonnepanelen en windturbines te verwerken als de zon fel schijnt of de wind hard waait. Dit kan leiden tot problemen op het net. Een Container Opslag Systeem slaat de overtollige energie op, zodat je zonne- of windinstallatie energie kan blijven opwekken zonder problemen.


Verdien geld met duurzame energie
Als je een Container Opslag Systeem uitbreidt met een slimme box van Dynapods, kan je de energie verhandelen. Dit kan je helpen geld te verdienen. Het systeem gebruikt stroomprijzen, weersvoorspellingen en verwachte stroomprijzen om te bepalen wanneer het energie moet kopen, opslaan, gebruiken en overschotten weer te verkopen tegen hogere prijzen. Je kan slim gebruik maken van variërende energieprijzen in combinatie met een dynamisch energiecontract.


 

Hoe het werkt

Gemakkelijke stappen​

Bel en maak een afspraak

Bel even zodat we u snel kunnen laten weten of uw situatie het gebruik van zonnepanelen en thuisbeslag rechtvaardigt

Schatting budgetkosten en offerte

Met uw informatie kunnen wij een inschatting maken van welke oplossingen u het beste kunnen helpen.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen een compleet plan voor uw zonnepanelen, transformator en thuisbatterijen. Inclusief welke installatiemethode het beste is.

Instalatie

Installatie van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen​.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Stuur ons een bericht

We zijn blij om uw interesse in SolarPods te ondersteunen. Stuur ons een bericht via de website. Wij antwoorden binnen 24 uur.

  Heb je hulp nodig?

  Wil je hulp met SolarPods of heb je vragen over onze producten en diensten?

  Klantenservice

  Heb je SolarPods en zijn er enige problemen? Bel direct, stuur een WhatsApp of stuur ons een email.

  Verkoopservice

  Heb je interese in SolarPods en wil je met een verkoop medewerker spreken? Bel direct of stuur een email naar info@solarpods.nl

  FAQ

  Hier hebben wij een lijst van de meest voor komende vragen die mensen hebben over wat solarpods zijn, hoe ze werken en wat de voordelen zijn van de solarpods systeem.