Over ons

Ray

FOUNDER

Lesley

FOUNDER

Eric

Founder

Ontmoet ons team

Teamwork makes the dream work.

Welkom op onze website! We zijn Ray, Lesley en Eric en samen hebben we besloten om een bedrijf op te zetten dat mensen helpt om hun energierekening betaalbaar te houden. Onze motivatie hiervoor is simpel: we willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd mensen helpen om geld te besparen.

Onze thuisbatterij is de perfecte oplossing voor iedereen die minder afhankelijkheid wil zijn van het elektriciteitsnet en controle wil krijgen over zijn energieverbruik. Het is een back-up power indien nodig en een middel om geld te besparen op uw energierekening op de lange termijn. Dankzij ons maatwerk zal ons systeem niet in de weg zitten en direct hetgeen opleveren dat u ervan mag verwachten.

We hebben veel ervaring in de markt van de batterijen / accu’s, hebben de beste leveranciers uitgekozen voor onze batterijen.

We kunnen ook veel sneller leveren dan gewoon is in deze markt. Zeer belangrijk, want we gaan alleen voor uiterst tevreden klanten.

We maken gebruik van erkende installateurs en geven garantie op apparatuur en installatie.

Ons doel is u te helpen minder afhankelijk te zijn van het netwerk en de stijgende prijzen.

Waar komen wij vandaan?

Wij leveren al jaren lang diverse boten met elektromotoren (www.jachttechniek.nl www.vaarstroom.nl) en hebben daardoor veel ervaring opgedaan met gebruik en mogelijkheden van batterijen. We merkten al snel welke batterijen het meest geschikt zijn en zagen ook dat deze batterijen mensen kunnen helpen hun energierekening thuis laag te houden.  

Door onze ervaring  met de LifePo4 batterijen op dit gebied, kunnen we mensen goed adviseren over hoe ze het meeste uit hun investering in thuisbatterijen kunnen halen.

We hopen dat we je kunnen helpen om je energierekening te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer wil weten over wat we doen. We helpen je graag verder!

 
Visie

Onze visie is duurzame en betaalbare energie mogelijk maken.

Missie

Onze missie is om mensen te helpen met de juiste systemen die de energierekening verlagen

Motto

Smart Power Made Simple.