SolarPods pakket plus

Thuisbatterijen voor caravans, bungalows, tiny houses en normal woningen

SolarPods thuisbatterijen

Elke Solarpods thuisbatterij wordt geleverd met een BMS (Batterij Management Systeem). Dit is elektronica die de staat van de accucellen bewaakt. Daarmee beheert de BMS ook de kwaliteit en status van de gehele Solarpods thuisbatterij.

De SolarPods thuisbatterij kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen betreffende maten, met of zonder koffer en kan zowel op de grond als aan de muur bevestigd worden.
In de meterkast, kelder, garage of zolder, maar de Solarpods thuisbatterij kan beter niet in een natte of koude ruimte geplaatst worden.

 

Laag gewicht
Extreem veilig
Zeer goede ontlading en laadefficiëntie
Lange levensduur
Geen onderhoud nodig
Milieu vriendelijk

SolarPod thuisbatterij

De SolarPods thuisbatterij kan geleverd worden in verschillende uitvoeringen betreffende maten, met of zonder koffer en kan zowel aan de muur of op de grond geplaatst worden. 

Door ons maatwerk kan de SolarPods thuisbatterij dus overal geplaatst worden. In de meterkast, kelder, zolder, garage of schuur, maar de SolarPods thuisbatterij kan beter niet in een natte of koude ruimte geplaatst worden.

Fringilla etiam tempor faucibus ullamcorper arcu nulla duis. Magnis faucibus nulla risus laoreet maximus. Diam lorem suscipit nisi imperdiet quis feugiat nec pede mauris vel iaculis. Sociosqu magna mi mollis litora nascetur pharetra.

BMS

Elke SolarPods thuisbatterij wordt geleverd met een BMS (Batterij Management Systeem). Dit is elektronica die de staat van de accucellen bewaakt. Daarmee beheert een BMS ook de kwaliteit (status) van de gehele SolarPods thuisbatterij.


Een BMS stopt het laden wanneer de maximale spanning is bereikt. Daarnaast zal zo’n systeem de laadspanning van de afzonderlijke batterijcellen balanceren. Ook kan het de stroomtoevoer onderbreken om het voltage bij te stellen. Alle automatische handelingen van een Batterij Management Systeem zijn erop gericht het maximale uit de batterij te halen en alle data op te slaan.


Bij gebruik van SolarPods thuisbatterijen wordt altijd gebruik gemaakt van een hybride omvormer. Dit apparaat regelt of de opgewekte zonne-energie direct gebruikt of opgeslagen moet worden.
Een hybride omvormer kan hetzelfde doen als een normale omvormer. Alleen heeft de hybride omvormer een aantal slimme toevoegingen. De hybride omvormer geleidt de stroom naar waar het nodig is in het huishouden. Maar wanneer er meer stroom wordt opgewekt dan dat er verbruikt wordt zal het naar de accu’s gaan. En dan wanneer er vraag is naar stroom maar er niks wordt opgewekt zal het vanuit een accu gebruikt worden.  Hierdoor zorgt het ervoor dat de stroom altijd goed benut wordt.

Hoe het werkt

Gemakkelijke stappen​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bel en maak een afspraak

Bel even zodat we u snel kunnen laten weten of uw situatie het gebruik van zonnepanelen en thuisbeslag rechtvaardigt

Schatting budgetkosten en offerte

Met uw informatie kunnen wij een inschatting maken van welke oplossingen u het beste kunnen helpen.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen een compleet plan voor uw zonnepanelen, transformator en thuisbatterijen. Inclusief welke installatiemethode het beste is.

Instalatie

Installatie van zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen​.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Stuur ons een bericht

We zijn blij om uw interesse in SolarPods te ondersteunen. Stuur ons een bericht via de website. Wij antwoorden binnen 24 uur.

Heb je hulp nodig?

Wil je hulp met SolarPods of heb je vragen over onze producten en diensten?

Klantenservice

Heb je SolarPods en zijn er enige problemen? Bel direct, stuur een WhatsApp of stuur ons een email.

Verkoopservice

Heb je interese in SolarPods en wil je met een verkoop medewerker spreken? Bel direct of stuur een email naar info@solarpods.nl

FAQ

Hier hebben wij een lijst van de meest voor komende vragen die mensen hebben over wat solarpods zijn, hoe ze werken en wat de voordelen zijn van de solarpods systeem.